Opis forum
Siemanko Panowie , co wy na to żeby zorganizować jakiś turniej wew klanowy ? Kiedyś w WDD miało takie coś miejsce pewnie kilku chłopaków się wypowie na ten temat . Moglibyśmy wybrać mapy minitechy lub co polecam old nadeo , są to moim zdaniem najlepsze mapy żeby se jebnąć od tak , poprostu wybieramy z 40 map po 3/4 co tydzień w jakiś dzień dowolony jeździmy i zdobywamy jak najlepsze czasy , pierwsze miejsce 10 punktów i tak w dół lub może ktoś inny pomysł podsunie lepszy .
Ogółem wrzucimy na server tylko te mapy które obowiązują na turniej .
Mapy losowalibyśmy 10 minut przed turniejem i wrzucalibyśmy je dopiero przed rozpoczęciem żeby nikt nie mógł potrenić danych map .
Rundy myśle że nie TA byśmy jeździli 10 minut na danej mapie i punktowalibyśmy i tak co weekend .
Do wygrania miedzie lub po prostu dobra gra zależy od was .
Ja nie mam aż tak dużo czasu ale mogę pomódz zorganizować
aaaaaaaaaa Jak sie nie chcecie w takie coś bawić to może spara jakiegoś załatwimy i będzie git bo nudno troszke ;P
Nie chodzi mi o turniej taki jedno dniowy tylko co weekend byśmy się ścigali Możemy zacząć go robić po sparze ale zawsze w WDD jak graliśmy turniej a wypadał wtedy kiedy spar to po prostu przenosiliśmy lige na za 2 tygodnie
ale dobrze że spar będzie kiedy będzie wiadomo jakie mapy ?
No no kumam ;d Ale teraz będzie ten Cup Shaddego i widziałem ze pare osób z naszego teamu sie zapisało ... To może po tym cupie cos zrobimy . A spar jest 10.02 mapki dopiero będą
Użytkownik
wybieram Pro A-2
Administrator
jablecki nadeowiec:D
Użytkownik
Dodać trzeba niespełniony zawiedziony !
Administrator
c-o to tez old nadeo;
http://www.youtube.com/watch?v=59ZFX8VIJOU na moim filmiku pierwsza mapa ;] no i 2 to samo .